Chat with us, powered by LiveChat Prepositions Archives | SSC CGL, SSC CHSL, Exam Preparation

Mobile : +91-9817390373 , +91-9729327755( 9am-5pm | Mon to Sat) | Email : [email protected]

On all online courses and test series : SSC CGL online coaching course 2018 & 2019 T1 +T2+ T3 + T4 , SSC CGL Hard Drive course 2018 & 2019 T1 + T2 + T3 + T4 , SSC CGL Tier 1 Course, SSC CGL English course T1 + T2 , SSC CGL Advance math 2000 Q. hard questions series , SSC CGL Math T1 + T2 , SSC CGL Complete GK Course, SSC CGL 200 Online Tests Series".

Archive for the ‘Prepositions’ Category

SSC English Prepositions Exercise from : Pinnacle

SSC English Prepositions Exercise form : Pinnacle

SSC English Prepositions Exercise

SSC English Prepositions Exercise

Prepositions Exercise

Fill in the blank with an appropriate word from the given options.
Q1. When we get ready for dinner, I have to take my books__________ the table.
A. off      B. from    C. out     D. of
Q2. Every weekend, we put the trash can ________for garbage collection.
A.      up    B. at C. into D. out
Q3. You have to leave your shoes _______the door when you enter the house.
A. in B. over C. to D. by
Q4. It was a long walk, so he began moving slowly ________ the town.
A. for B. towards C. until D. at
Q5. David cleaned his room by stuffing everything ______his bed.
A. in B. on C. under D. along
Q6. We often go fishing ____________ the river bank.
A. towards B. inside C. along D. around
Q7. The lecture will be held right ___________ the tutorial.
A. at B. before C. over D. beyond
Q8. He was caught by the teacher for cheating ________the exam.
A. during B. after C. near D. outside
Q9. John needs to submit the report _________ his boss before 5 pm.
A. at B. to C. of D. on
Q10. James’ wife accused him __________ cheating.
A. up B. to C. with D. of

SSC English Prepositions Exercise
Q11. Kathleen apologized _____ her brother’s poor behaviour.
A. for B. in C. off D. at
Q12. There is no doubt that Adam is very good ______ telling jokes.
A. at B. over C. of D. with
Q13. These dresses were ____________ sale last week.
A. in B. of C. on D. up
Q14. There is a bridge _____________ the river.
A. near B. across C. on D. along
Q15. Amanda hasn’t seen her older sister ____ last April.
A. on B. in C. around D. since
Q16. Their relationship was ______________ because of jealousy.
A. on B. in C. over D. of
Q17. Julia came all the way _______________ Russia to see her boyfriend.
A. from B. since C. before D. in
Q18. The detective chased the killer ______________ the streets.
A. since B. through C. during D. beyond
Q19. Ai Ling is worried __the test because she thinks that she will fail the test.
A. of B. on C. to D. about
Q20. Jeanne was texting her friend ___________the teacher was teaching.
A. until B. of C. while D. when
Q21. I am related __________him.
A) from B) across C) by D) to
Q22. She met me __________Friday.
A) by B) on C) in D) at
Q23. Tamim is occupied ________ his books.
A) in B) with C) at D) on
Q24. The house is made _______brick.
A) of B) with C) from D) by
Q25. Gazi went away __________ dinner.
A) before B) at C) in D) earlier to
Q26. Before the game started she felt certain ……………….. winning, but after a few minutes she realized that it wasn’t going to be easy.
a) of b) for c) to d) from
Q27. I am not afraid ……………….. tell the truth.
a) of b) to c) for D) in
Q28. You seem very sure ……………………… passing the test.
a) of b) on c) to D) at
Q29. I am interested …………………. finding out what she did with that money.
a) in b) to c) of D) for
Q30. I was interested …………………. the project but had no time.
a) in b) to c) at d) No preposition
Q31. I am not accustomed …………….. giving personal information about myself to strangers.
a) to b) of c) with D) in
Q32. I don’t drive fast because I am afraid ……………….. crashing.
a) of b) to c) for D) by
Q33. I am sorry ………………. losing my temper this morning.
a) about b) of c) to D) from
Q34. I am keen ……………….. building a career in publishing.
a) for b) on c) at D) to
Q35. She insisted ………………… coming with me.
a) to b) on c) at d) to
Q36. You must be back ___ four o’clock.
A in B to C for D by
Q37. Workout is necessary ______ health.
A by B to C for D in
Q38. The Woman is looking _______ her diamond ring
A to B in C inside D at
Q39. She is holding cup of tea ____ her hands
A from B in C on D by
Q40. What are you doing ____ coming Sunday ?
A from B in C to D on
Q41. We are going to watch a movie ____ this coming Friday.
A on B in C from D to
Q42. Two persons are sitting _____ the chair
A on B in C from D to
Q43. They went to Manali _____ train.
A by B on C into D from
Q44. There is another man sitting ______ to Sachin.
A opposite B on C by D in
Q45. The train went _____ the tunnel
A to B from C in D through
Q46. The Moon is a barren, rocky world _____ air and water
A in B from C without D to
Q47. The Sweater will protect you _____ cold.
A for B from C with D to
Q48. Students are responsible ____ any kind of irresponsible behaviour.
A from B for C with D to
Q49. Ramesh is sitting _____ the laptop
A in front of B to C into D with
Q50. The Prime minister has full authority _____ his ministers
A among B over C to D for
Q51. Prachi distributed the sweets ________ her friends.
A for B with C among D to
Q52. My friend has been living in UK________ twenty years now.
A for B among C with D to
Q53. My brother’s birthday is _____ 22th July.
A in B to C on D from
Q54. I will finish this work _____ this evening.
A on B from C by D into
Q55. I was born _____ the year 1990.
A to B in C with D from
Q56. The special classes for weak students will be held at Pinnacle _______ next Monday.
A in B from C since D to
Q57. I can see, Rupesh ______ the picture
A from B to C in D with
Q58. His thoughts are identical _____ mine.
A to B with C on D from
Q59. She came______ foot although she could come by car.
A on B under C by D in
Q60. He was sitting with his back _____ me
A in B towards C from D to
Q61. He was continuously looking ______ me
A from B in C towards D at
Q62. He takes pride _______ his great command in Computer Science.
A without B from C in D with
Q63. He refused _____ accept the appointment letter.
A from B to C for D with
Q64. He is prepared _____ the examination.
A with B to C for D from
Q65. He got over his illness ________ two months.
A in B from C to D from

SSC English Prepositions Exercise
Answer Key

1 A 11 A 21 D 31 A 41 A 51 C 61 D
2 D 12 A 22 B 32 A 42 A 52 A 62 C
3 D 13 C 23 A 33 A 43 A 53 C 63 B
4 B 14 B 24 A 34 B 44 A 54 C 64 C
5 C 15 D 25 A 35 B 45 D 55 B 65 A
6 C 16 C 26 A 36 D 46 C 56 B
7 B 17 A 27 B 37 C 47 B 57 C
8 A 18 B 28 A 38 D 48 B 58 A
9 B 19 D 29 A 39 B 49 A 59 A
10 D 20 C 30 A 40 D 50 B 60 B

 

For More Articles You Can Visit On Below Links :

SSC CGL 2018 & 2019 Online Preparation New Batch

Improve English Skills Questions & Answers of Aug 8 Evening SSC CGL

India’s 1st Hard Drive Course for SSC CGL 2018 & 2019

Reasoning Practice Set Previous Paper For SSC CGL / CHSL

Spot The Error : 10 Important Questions from CGL 2016 Exam

Mission SSC CGL 2017 Tier-2-Day35-Mathematics Comprehensive revision series

SSC CGL 2017 Tier 1 Exam | English Ques./Solution | Pinnacle Coaching

SSC CHSL 2016 Reasoning Solved paper | last year Question paper

SSC CGL 2017: Previous Year English Questions | Solved

Physics for SSC CHSL : SSC CGL and other Competitive exams Paper | Tier 2

 

Now Get All Notifications And Updates In Your E-mail Account Just Enter Your E-mail Address Below And Verify Your Account To Get More Updates :

Enter your email address: Subscribe Pinnacle:

Preposition practice sets with solution

Preposition practice

In this article, we are sharing some important Prepositions: English Grammer for SSC CGL. It is very important to have an understanding of the “Usage of Prepositions” in English Grammar.

Preposition is the most confusing but interesting part of English grammar. So Here, we are trying to explain such confusing pairs among/between, amongst/among in/into etc. It will be helpful for the students preparing for any competitive exam like SSC CGL, CHSL & other competitive exam etc.

Choose the right word for the blank spaces.

1) The boss didn’t punish him for coming late. He must be_____ his good books.

A) in

B) into

C) inside

D) onto

2) Do you take pride_____ your appearance?

A) in

B) at

C) about

D) of

3) I tripped ______ the cat and fell downstairs.

A) over

B) on

C) above

D) at

4) He is almost dying; I am afraid he is______ his last legs.

A) in

B) on

C) over

D) above

5) My father was_______ a bad temper as he had just fought with mother in the kitchen.

A) of

B) at

C) in

D) into

6) There is some dispute_______ the property as the owner died without making a will.

A) in

B) over

C) about

D) on

7) The film “Three Ediots” was based______ an engineer’s real life experiences.

A) about

B) at

C) on

D) in

Preposition practice sets with solution

8) I am a bit weak _____science subjects but I am trying to improve.

A) at

B) in

C) into

D) on

9) Looking forward______ seeing you soon at the meeting.

A) at

B) to

C) for

D) over

Preposition practice

10) There was a footpath that went _________the road till the railway station.

A) over

B) along

C) around

D) round

11) After you get______ the bus walk down the street on the left till the church.

A)  of

B) down

C)  into

D)  off

12) ________the time I reached the examination hall I was half an hour late.

A) on

B) In

C) While

D) By

13) We drove______ Uttarakhand, UP and Bengal to reach the international border.

A) in

B) over

C) into

D) through

14) Earlier people wasted a lot of time_____ queuing up to pay bills.

A) at

B) of

C) by

D) in

15) I had not slept or eaten anything properly_______ two days.

A) since

B) from

C) in

D) for

16) I can’t even think_____travelling by any other way except my own car.

A) over

B) of

C) in

D) with

17) I think the bank should be open_______ now.

A) of

B) in

C) by

D) for

18) I have never faced such a complicated problem______  all my life as this one.

A) during

B) within

C) in

D) of

19) He trembled_________ fear when the examiner caught him cheating.

A) in

B) of

C) with

D) from

20) The present generation has a thirst_________ success and a never give up attitude.

A) in

B) for

C) about

D) into

Preposition practice

21) At the last minute Sri Lanka decided to withdraw_________ the contest to protest against the terrorist attacks.

A) against

B) for

C) upon

D) from

22) I asked my friend to wait______ the station for me in case I did not reach in time.

A) in

B) on

C) upon

D) at

23) The selection panel needs time to think_________ the proposal made by the awards committee.

A) Of

B) about

C) upon

D) over

24) He comforted me by saying that we would surely tide______ the crisis.

A) over

B) in

C) against

D) with

25) I am very thankful_______ to Mr Sharma for having put in a few words for me which helped me to get this job.

A) for

B) with

C) of

D) to

26) My business is suffering as we are badly wanting_______ funds.

A) on

B) about

C) into

D) in

27) The interviewer declared that he was unfit________ the job as he was lacking________ communication skills.

A) for; in

B) of ; with

C) about; into

D) in; at

28) He left medicine in between and decided to take ________ music for higher studies as that was his real passion.

A) up

B) of

C) upon

D) in

29) The results______ the “Clean India” campaign will be visible only after two years.

A) for

B) in

C) of

D) to

30) He had a longing_______  an ice cream after dinner so went out to have one.

A) of

B) in

C) for

D) to

Preposition practice sets with solution
Preposition practice : Answer Key

Answers
1 A
2 A
3 A
4 B
5 C
6 B
7 C
8 B
9 B
10 B
11 D
12 D
13 D
14 D
15 D
16 B
17 C
18 C
19 C
20 B
21 D
22 D
23 D
24 A
25 D
26 D
27 A
28 A
29 C
30 C

Preposition practice

Explanations

1)  In someone’s good books is an idiom.If you are in someone’s good books it means he thinks favourably about you.

2) pride in ( We take pride in something when we feel nice about it and it is something positive.Eg take pride in being an Indian.)

3) tripped over.(When something goes from one end to the other in motion we use the word over.Eg He jumped over the fence.)

4) On his last legs is an idiom which means that about to come to an end

5) In a bad temper (Generally with state of mind in is used eg.in a bad mood,in a good mood,in a confused state,in a dilemma, in a cheerful mood etc)

6) Dispute over is used when there is a disagreement over something.

eg There was a dispute over the boundary line.

7) Based on something.eg based on research/real life experiences/his narration etc.

8) Weak in something (mathematics,learning, science subjects)

9) Looking forward to is a phrase.

10) Along is used when two things go together over a specific distance.

11) Get off : When you leave a bus or train, you say that you get off.

12) By the time

13) Through means over the total distance/all the way.

15) For total time for is used.

20) Thirst for something (eg thirst for knowledge,success etc)

23) Think over. ( We generally think over a proposal,offer etc.)

24) Tide over (means overcome)

26) Wanting in something means that it is lacking( wanting in manners,knowledge, funds,resources etc)

 

For More Articles You Can Visit On Below Links:

SSC CGL 2017 Reasoning Paper 5th August 2017

Previous Year Important Paper GK: 9th Aug. Afternoon Shift

Improve Your Skills: SSC CGL 2017 Math Previous Year Paper 5th Aug.

Advance Maths Series for SSC CGL- Mensuration Day 2

Phrasal verb beginning with “C” by Neeru Madam : A- Z series

Spelling rules for English Improvement

Spot the error in the sentence exercise based on tenses

SSC CHSL 2016 Reasoning Solved Questions- 10th Jan. Evening Shift

Reasoning 5 August Evening Paper of SSC CGL 2017 Exam Tier 1

Previous Year Reasoning Questions of SSC CHSL Tier 1

 

Now Get All Notifications And Updates In Your E-mail Account Just Enter Your E-mail Address Below And Verify Your Account To Get More Updates :

Enter your email address: Subscribe Pinnacle:

Preposition for SSC | Preposition Improvement Tips Part 2 For SSC CGL

Preposition for SSC | Preposition Improvement Tips Part 2 For SSC CGL

In this article, we are sharing some important Prepositions: English Grammer for SSC CGL. It is very important to have an understanding of the “Usage of Prepositions” in English Grammar.

Preposition is the most confusing but interesting part of English grammar. So Here, we are trying to explain such confusing pairs among/between, amongst/among in/into etc. It will be helpful for the students preparing for any competitive exam like SSC CGL, CHSL & other competitive exam etc.

Preposition : In this article I am publishing examples and implementation Part. 

Tricky prepositions and their usage with different words.

1 Agree to a proposal

Agree with a person

2 Arrive at a conclusion

Arrive at a small place

Arrive in a bigger place

3 Attend to something

Attend upon a person

4 Apologise to a person

Apologise for something

5  Answer to a person

Anser for something

6  Appeal to a person

Appeal for help

Appeal against a se

Preposition for SSC
7 Apply to a person

Apply for a post

8 Argue with a person

Argue for/against a point

10 Annoyed at something

Annoyed with a person

11 Anxious for one’s safety

Anxious about the result

12 Angry with a person

Angry at something

13 Accountable to a person

Accountable for a thing

14 Access to a person/place

15 Accomplice with a person

Accomplice in a crime

16 Admission to a group

Admission into a place

17 Affinity with something

Affinity between two persons

Affinity to/for a person

18 Authority over a person

Authority on a subject

Authority for doing something

19 Buy from a person/shop

Buy for/at a price

20 Beg of a person

Beg for delay

21 Blame for something

Blame on a person

22 Break a news of ( what is the news)

Break the news to a person

23 Break with a person (in case of ending relations)

24 Blind to a person’s faults

Blind in one eye

25 Bargain with a person

Bargain for something

26 Compare with a person

Compare to a thing

27 Confine in a limit

Confine to the subject

28 Consult with one’s colleagues

Consult on/about some matter

29 Complain to/against a person

Complain of/about a thing

30 Communicate to/with a person

31 Concerned at/about something

Concerned about/for a person

Concerned for one’s welfare

32 Correspondence with a person

Correspondence to a thing

Correspondence between to objects

33 Contribution to fund

Contribution towards a project

34 Deal in a business

Deal with a person

35 Differ with a person

Differ from a thing

36 Depend on a person

Depend upon a thing

37 Divide in half

Divide into four parts

38 Deal with a subject

Deal out the cards(distribute something)

39 Depart to a place

Depart from old customs

40 Doubt of/about something

41 Dislike of/for a thing/person

42 Enter upon a career

Enter into an agreement

43 Enquire of a person.

Enquire about the train

 

44 Engaged in something

Engaged to a person

45 Furnish with a thing/book

Furnish to a person

46 Familiar with a person/some facts

47 False to a person

False of heart

48 Favourable for an action

Favourable to a person

49 Failure of a plan/person

Failure in something

50 Feeling towards a person

Feeling about something

51 Glance at a person/thing

Glance over a wide surface

52 Interfere with a person

Interfere in something

53 Inquire into a matter

Inquire of a person

Inquire about something

54 Interested in something/person

55 Impatient with a person

Impatient at/of something

56 Indebted to a person

Indebted for something

57 Invested with full powers

Invested in share market

58 Jump at a thing

Jump to a conclusion

59 Judge of a thing

Judge by his deeds

60 Lay out some money

Lay before a person

Lay down one’s life

61 Mistaken for/about a thing

Mistaken in a belief

62 Made for a person

Made of material

63 Neglect of duty

Neglect in doing something

64 Nomination to a post

Nomination of a person

65 Obliged to a person

Obliged for something

66 Protect from harm

Protect against something (cold,water,bad weather etc)

67 Prevail upon a person

Prevail over one’s enemy

68 Provide against a bad time,crisis etc

Provide with something

69 Play with a person

Play on a musical instrument

70 Prepare for an exam ,bad circumstances etc

Prepare against harm

71 Proceed with business/work etc

Proceed against a person

72 Pass by a place ( a doctor’s clinic)

Pass over something

73 Preference for one thing

Preference to/over other thing

74 Quarrel with a person

Quarrel over a matter

Preposition for SSC
75 Run after wealth, a thief ,a bus etc

Run in debt

Run into somebody(meet accidentally)

76 Reason with a person

Reason about a thing

77 Revenge on/upon a person

Revenge for the insult

78 Request for a thing

Request to a person

79 Speak of/on a subject

Speak to a friend

80 Stand against an enemy

Stand by a friend

Stand to one’s opinion

81 Share of something

Share in the property/a thing

Share ith a person

82 Think of/about something

Think over a matter

83 Talk with/to a person

Talk over a matter

Talk of/about an event

84 Take up something

Take on a person(Revenge)

Take on a task

85 Thankful for something

Thankful to a person

Now attempt an exercise given on the link below.

Exercise on Prepositions

 

For More Articles You Can Visit On Below Links:

SSC CGL 2017 Reasoning Paper 5th August 2017

Previous Year Important Paper GK: 9th Aug. Afternoon Shift

Improve Your Skills: SSC CGL 2017 Math Previous Year Paper 5th Aug.

Advance Maths Series for SSC CGL- Mensuration Day 2

Phrasal verb beginning with “C” by Neeru Madam : A- Z series

Spelling rules for English Improvement

Spot the error in the sentence exercise based on tenses

SSC CHSL 2016 Reasoning Solved Questions- 10th Jan. Evening Shift

Reasoning 5 August Evening Paper of SSC CGL 2017 Exam Tier 1

Previous Year Reasoning Questions of SSC CHSL Tier 1

 

Now Get All Notifications And Updates In Your E-mail Account Just Enter Your E-mail Address Below And Verify Your Account To Get More Updates :

Enter your email address: Subscribe Pinnacle:

SSC CGL Preposition and their Correct Usage

SSC CGL Preposition and their Correct Usage

In this article, we are sharing some important Prepositions: English Grammer for SSC CGL. It is very important to have an understanding of the “Usage of Prepositions” in English Grammar.

Preposition is the most confusing but interesting part of English grammar. So Here, we are trying to explain such confusing pairs among/between, amongst/among in/into etc. It will be helpful for the students preparing for any competitive exam like SSC CGL, CHSL & other competitive exam etc.

Prepositions:-

Prepositions fix the position of a noun or verb in relation to another noun.

1. Prepositions Place (point) to, at, from–to a point, at a point, from a point eg,

(i) She went to the hotel.

(ii) I met her at the door.

(iii) She came from Canada.

The hotel, the door andCanada are used as a point of arrival, meeting and

departure.

2. Prepositions Place (line) on, off, across, over, along–on the line, off the line,

across the line, over the line, along the line eg,

(i) It was a foul as the ball fell on the line.

(ii) The fielder fell off the line holding the ball and so it was a six.

(iii) The ball rolled across the line. It was four.

(iv) It was a clear six as the ball went over the line.

(v) The fielder ran along the line towards the ball to save it from crossing the

line.

3. Prepositions Place (surface) on, off, across, over, through–on the surface, off

the surface, across the surface, over the surface, through the surface eg,

(i) The passengers were waiting on the platform.

(ii) A crowd pushed and one of them fell off the platform on the track.

(iii) A vendor was prowling across the platform selling his newspaper.

(iv)  A crow flew over the platform snatching a piece of bread from a child.

(v) Some trolleys were piercing their way through the platform.

4. Prepositions Place (area) in, into, out of, through–was in the

playground, came into the playground, came out of the playground, went

through the playground eg,

(i) The first team was already in the playground.

(ii) After five minutes the second team came into the playground.

(iii) After ten minutes one of the players was sent out of the playground.

(iv) The game was stopped and the refree went through the playground to check what was wrong.

SSC CGL Preposition

Online Test Series:: Click Here

5. Prepositions  Position

over, above–A beautiful carpet was there all over the floor, a blue shining

floor under the carpet, a ball thrown over the table, a shuttle shot over the

net, a plane/helicopter hovering over the town, the sun shined vertically

over/above head in mid summer, millions of poor have not roof over/above

their head, an exquisite fan handing over/above the table, star shining like a

diamond in the sky which is up above the world so high, above average

marks/student, 40% people living above poverty line, the flooded river went

above the danger mark.

under, below–a small child standing below the table, lived under/below the

same roof, no man under/below the sky knows, ground hollow below the

surface, below average, below the danger mark, below poverty line under,

underneath, beneath–a carpet underneath the table, a cat sitting

under/beneath the table, underneath the carpet polished and shimmering

tiles seen here and there.

in front of, behind, by, beside–one chair in front of the table, another

behind it, a small stool in front of adressing table, wall behind the dressing

table, the bed, the windows and doors hidden behind the curtains,two

mongoose hiding behind the bushes, train came behind time means came late,

before time is early.

by, beside–a side table by/beside the bed, sit beside me, a tower standing by

the river, passed by me.

round, around–a shop round the corner (nearby), a car moved around the

building/roundabout, turned round and round, the earth moving round the

sun, the periphery around the shrine.

in front of (just next in the row/line), opposite (facing), next

(adjacent)–sitting in front of me, sitting

opposite facing each other, a building opposite the school across the road, a

building next to it or in front of it, the girl next door.

between, among–stuffing between two slices of bread, no grudge between

you and me, between 6 P.M. and 9 P.M., a woman sitting between two men,

river flows between its banks, an orange in the bowl among many apples, a

man sitting among many women.

6. Means and Instrument

by, in, from, with–by hand, by air, by writing, cooked from oil/butter, with

knife/screw-driver/hammer eg,

(i) The money was delivered by hand

(ii) The handicraft shop sells things made by hand.

(iii) Travelling by air is faster than travelling by train or by car.

(iv) We informed them by writing a message.

(v) Food is cooked here from pure butter.

(vi) He drove a nail in the wall with a hammer.

7. Prepositions  Time

  • at, on, in–at 4 o’clock, on Monday, in March
  • for (summed up time), since (beginning time)–for two hours, since morning.
  • before, after–woke before the day break, slept after the night fall
  • from-to, between-and–from 6 p.m. to 9 p.m., between 6 p.m. and 9 m.
  • during, within, till–during the entire day, within three days, till the day after tomorrow, till yesterday eg,

(i) This happened at 5 in the morning on a Monday in January in 1992.

(ii) It has been raining since last week and it has already rained for seven days.

(iii) She worshipped before eating and she worshipped after eating.

(iv) The show runs from 6 p.m. to 9 p.m.

(v) You can see the doctor between 6 p.m. and 9 p.m.

(vi) We went to Nainital during the holidays.

(vii) You will have to complete the test within the time provided.

(viii) I was quite unaware of this fact till yesterday.

(ix) They will keep the decision on hold till next week.

8. Prepositions    Cause, Purpose

of, from, for : died of cholera, suffering from fever, worked for social welfare

Rate: at, by–at the speed of 140 km/h, sugar sells by the kilogram, cloth by the metre and milk by the litre

           Join Our Hard Drive/Online SSC CGL 2018 & 2019 Course:Click Here

For More Articles You Can Visit On Below Links:

SSC CGL 2017 Reasoning Paper 5th August 2017

Previous Year Important Paper GK: 9th Aug. Afternoon Shift

Improve Your Skills: SSC CGL 2017 Math Previous Year Paper 5th Aug.

Advance Maths Series for SSC CGL- Mensuration Day 2

Phrasal verb beginning with “C” by Neeru Madam : A- Z series

Spelling rules for English Improvement

Spot the error in the sentence exercise based on tenses

SSC CHSL 2016 Reasoning Solved Questions- 10th Jan. Evening Shift

Reasoning 5 August Evening Paper of SSC CGL 2017 Exam Tier 1

Previous Year Reasoning Questions of SSC CHSL Tier 1

You Can Download Our App From Google Play store By Clicking Below Android App Logo ::

25th Jan 2017 Overall Exam Analysis Of SSC CHSL Tier 1
Now Get All Notifications And Updates In Your E-mail Account Just Enter Your E-mail Address Below And Verify Your Account To Get More Updates :

Enter your email address: Subscribe Pinnacle:

 

 Get the help you need without ever leaving the house

Subscribe For Latest Updates

Signup for our newsletter and get notified when we publish new articles for free!




error: Content is protected !!